uFeel.me
ДОБРИТЕ ХОРА
Автор: galenavyrbeva,  12 август 2012 г. в 22:27 ч.
прочити: 242



На М.

Добрите хора винаги си патят
от ровещия поглед на мнозина.
Мечтите им на сила ще разклатят
с обвинения, родени без причина.

Душите им са криво огледало

за лошите, изгубени от страх.
Прозрение - те мразят всичко бяло,
отражение на своя собствен грях.

Добрите хора страдат търпеливо,
разпръсват жар в тъмата на света.
Сърцето сто обиди е простило,
в очите няма даже и сълза.

Добрите хора искат да избягат
от мазната усмивка на нощта.
Те знаят - всеки миг ще се удавят
ако повярват на \"приятелска ръка\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me