uFeel.me
ДНЕС
Автор: kleo,  5 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 332
Днес е денят, в който реших да остана самa

Днес е денят, в който реших да дам

Днес е по-скъпо от утре

Днес се смях от сърце

Днес видях копнеещо за обич личице

И подадох ръка на искащия

Днес открих разнообразието на света

Днес се вгледах в невероятната гора

И се вслушах в чистата й тишина



Днес осъзнах за смисълът на вчера -

бях дошла от там с товар голям

Днес се освободих и от това!

Днес се чувствах АЗ и нямах нужда от

Компас, който постоянно да ми показва

Посоката на моята съдба

Днес реших да я изградя сама!

Днес не мислех за „големите неща"

Днес се радвах на „малките нещица"

Че съм здрава, че виждам, чувам, усещам

че съм способна да мога,

да искам,

да дам-Днес

Да, точно Днес!!!

Беше един необокновен ден

Нaправен и преживян от мен

Днес ме направи по-силна от вчера

и най- силна от утре.


Ти направи ли си вече твоя ден - днес?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me