uFeel.me
ДИШАНЕ
Автор: tanq_mezeva,  12 април 2012 г. в 23:28 ч.
прочити: 585
Да вдишваш любовта, е чудодейство,
на бавни глътки - звезден еликсир.
После я издишваш... благоговейно
за другите, изпращайки им мир.

От слънцето поемаш светлината,
от вятъра... магиен аромат,
от извора... кристали от водата,
от чернозема... стръкче благодат.

Стихиите във себе си завихрил,
/вода и въздух, огън и земя/,
душата като лотос ти разлистваш,
да вдишваш  и издишваш любовта.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me