uFeel.me
ДЪРВОТО НА ЖИВОТА
Автор: kina,  17 април 2010 г. в 22:53 ч.
прочити: 362
Животът е дърво хилядолетно,
забило корени дълбоко във земята
и дънерът му мощен, вековете,
изграждали епоха след епоха.

Развивали се стволовете здрави,
със сокове ги хранела земята
и клоните издигали листари,
нагоре, да достигнат светлината!

В короната широка, необхватна, 
животът си наливал плодовете,
растяли и окапвали листата,
но дънерът посрещал вековете!






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me