uFeel.me
ДА ИЛИ ДА
Автор: idan,  19 май 2012 г. в 19:03 ч.
прочити: 354

БОДЛИВА ТЕЛ-
СА МИСЛИТЕ УСУКАНИ,
ДО ПРЪСВАНЕ ОГЪНАТИ
ФЛИРТУВАТ С ДУШАТА,
РАЗПЪВАТ Я НА КРЪСТ.
 
ПРЕПЛЕТЕНИ КЪРВЯТ РЪЦЕТЕ,
ОЧИТЕ В ДИВИ ОРБИТИ КРЪЖАТ,
ПЛАМВАТ ДУМИТЕ-ИЗГАРЯТ,
ДАЛИ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВАШ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me