uFeel.me
Чест
Автор: DSheitanov,  25 август 2010 г. в 10:47 ч.
прочити: 268
Чест! Що е туй днес?
Ни се купува, ни се жадува.
Чест! Що е туй днес?
Ни се търгува, ни се бленува.
Чест! Що е туй днес?
Ни се заема, ни се хортува.
Без чест не можем ли днес?
Без чест се кротува,
по-лесно минува.
Без чест, на мода е днес,
без чест се воюва
без чест се живува.
Без чест, май животът не струва...
Без чест,
без чест съм - човекът изпсува...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me