uFeel.me
ЧРЕВОУГОДИЕ
Автор: ivelinage2,  4 април 2011 г. в 12:26 ч.
прочити: 234

ЦИКЪЛ СТИХОВЕ: СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА

          ЧРЕВОУГОДИЕ

 

Светът е тръгнал към разруха,

остава ни да поядем,

туй, що сме яли, пили тука -

това ще ни е за кадем.

 

Да спретнем ние пак софрата,

ракийка и салатка, лук зелен,

сармички и отгоре със винцето,

че нека ми е зле на мен.

 

Саламче и сланинка как ще липсват,

о, баницата славна - как без ней,

търбуха да напълним е задача трудна

и трябва да се справим, ей...

 

От ястията вкусни се препълва и стомаха,

започва се невидима борба,

че място няма там в човека

дори за малката душа...

 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me