uFeel.me
ЧОВЕК
Автор: KRASIVA,  4 април 2011 г. в 11:20 ч.
прочити: 230

Един човек пътувал през тълпата,
в ръката си държал фенер
поглеждал хората в лицата
и продължавал пътя си напред.

В тълпата от забързаните хора,
една жена до него се поспря,
видя в очите му умора
и надежда в мислите прозря.

- Защо с фенера си пътуваш,
кого ти търсиш в таз тълпа?
Не виждаш ли, тук пълно е със хора
никого ли ти не разпозна?

-Пътувах дълго аз по пътищата прашни
видял съм хиляди лица,
и маслото във фенера изгоря
но надеждата във мен е още жива,
само тя във дългия ми път оцеля
а пътя ми... не беше никак лек,
но аз не търся хора
аз търся някой, но той да е Човек.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me