uFeel.me
Бягъщ лъч
Автор: joysis,  25 август 2011 г. в 17:41 ч.
прочити: 257

Стопи се восъкът на моите крила

и като Икар пропаднах във морето.

Фитилът прегоря в кандилото ми.

Не бях готова да летя в небето.

 

Изплувах трудно, но достигнах суша.

Опитах сладко и горчиво вино.

Но този път инстинкта си послушах.

И знам, че сол ми е необходима.

 

Полека свиквам с източния вятър.

Вървя със бавни стъпки все нататък.

С любов разбулвам тайнства непознати.-

Със тях не съм самичка в самотата.

 

Изгарям днес осилите в жарава

и все по-малко прелестта ме мъчи.

Пътеката нагоре се стеснява...

Но аз преследвам бягащия лъч.


Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me