uFeel.me
Брои часовникът старинен...
Автор: feia,  8 юли 2011 г. в 14:48 ч.
прочити: 295
Брои часовникът старинен
минутите без жал.
И този ден ще си замине,
емоции събрал,
преплетени в единно цяло
и радост, и печал,
копнеж и болка прегоряла
с въпрос: \"кой взел - кой дал\",
със всички призрачни проблеми,
покрити с гъст воал.

Брои препускащото време
годините без жал...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me