uFeel.me
Брегът
Автор: Slava56,  28 юни 2009 г. в 22:38 ч.
прочити: 438

Брегът -
началото и краят...

Началото,
изпълнено с надежди
за дни безбурни
и попътен вятър
в морето необятно
на живота...

Брегът - началото
на всяко тръгване
и край желан
на дългото пътуване...

Брегът ни чака!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me