uFeel.me
Борба
Автор: emili85,  26 август 2009 г. в 21:56 ч.
прочити: 191

Борба е в моето сърце, ум и чувства.
Понеже не мога да приема мисълта,
че теб те няма вече.
Кажи ми как да се чувствам от този факт-
мога ли да бъда щастлива без теб???
Не мога да приема факта,
че ти си далеч от погледа ми-
далеч някъде в безкрайността.
Борбата в мен  продължава вече дълго време.
Ден и нощ се боря с мойте бушуващи чувства.
Борбата продължава и за напред.
Борба за любимите ми хора.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me