uFeel.me
Бомбоубежище
Автор: barona39,  30 април 2012 г. в 21:37 ч.
прочити: 360
                                                                             На Кр. Раленков - Мускетаря

Не, не зяпайте в мойта шпионка
със кого бистря взор и замръквам.
Луд за връзване съм, сам си гоня
бесовете, не ходя на църква.

Знам отдавна - какво ще ми казвате,
че държа печелившите карти.
Ще умрете от завист и язва,
а пък аз - от сърдечни инфаркти.

Вредни навици - колкото искате:
пиша стихове често и нощем
в тях жените ви стъпват тъй близко,
че току мойте мисли разрошват.

Те се гиздят почти всяка вечер
и ви шепнат, че слизат до супера.
А са с мен - и втвърдени, и течни,
без венчалния пръстен и скрупули.

Как ги любя ли? Зверски. Епично.
И съм груб. И съм дяволски нежен,
а леглата им после приличат
на съборено бомбоубежище.

А за вас? Черни мисли - бесило,
низ терапии. Но в чий ущърб е,
щом си пийнете да ги насилвате,
а на трезвен ум - да ги загърбвате.

И под ключ ги държите. До гуша
ви дойде сякаш... Явно сте чули,
че душите им вечер отпущат
все криле върху моята улица...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me