uFeel.me
Болка
Автор: emili85,  11 август 2009 г. в 17:25 ч.
прочити: 178

Какъв е лекът за болката?
Дали времето ще я излекува?
Дали някоя насърчителна дума или прегръдка?
Кой може да върне времето назад?
Кой може да върне любимите ни хора?
Може  ли да се излекува болката?
Раздялата е тежка.
Но още по-голяма е болката и празнотата,
която остава в нашите сърца!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me