uFeel.me
Болка
Автор: pavli,  27 ноември 2011 г. в 17:38 ч.
прочити: 1403

Болката е бумеранг. Все същата –
ти я пъдиш, тя се връща…

Разгръща кръвожадни обятия…
Побърква те със постоянство.
Разнищва твоите понятия…
Мори те с изтощително пиянство.

Припира се със теб наяве… и в съня.
Разкъсва те – изстрелва истини…
Не крие се ни денем, нито през нощта,
и няма тишина за мислите…

Свредел върти във сърцето.
Дори в тъгата си нямаш покой.
Отправяш поглед към небето –
не може все да е мрачен застой!

Ти я пъдиш, тя се връща…
Като бумеранг. Все същата…

                                              © Павлина Петрова

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me