uFeel.me
Боледувам
Автор: rosen_rosen,  25 юни 2011 г. в 13:54 ч.
прочити: 322

Боледувам,
навярно от нежност,
или болест - без име,
не знам...
Но... лекувам се -  
с хапче \"Душевност\"
и то - против срам...

Боледуват
и други край мене,
май, зараза нападна
света...
От ужасното,
дяволско време  -
боли ме глава...

Обещаваха
цяла вселена
тъй разумни наглед
същества,
ала тя се оказа
смалена -
души мисълта...

Проветрявам,
защото е душно
и защото съм толкова
сам...
В светлина ако правя
изкуство -
ще бъда огрян...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me