uFeel.me
Благодаря ти!
Автор: pavli,  11 ноември 2009 г. в 20:07 ч.
прочити: 2349
Господи, ти си повярвал в мен!
Затова ми изпращаш изпитания -
знаеш, че ще намеря сили да се справя с тях;
ще намеря смелост да се изправя
очи в очи със страха;
ще попивам радостта
от превъзмогването на трудностите;
ще се старая да разчитам знаците ти...
Щом си повярвал в мен...
Благодаря ти!

                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me