uFeel.me
Благодарност
Автор: joysis,  27 август 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 173

 Изпълних своята мечта,

без планове, внезапно.

Надежда светла долетя

и цялата ме грабна.

 

Летящо, огнено кълбо,

сърцето ми разхожда.

Днес сбъднат Промисъл дълбок

ревера ми забожда.

 

С молитва пак благодаря

на Бог за щедростта му.

Във стихове като заря

избухва радостта ми.

 

Запява есенния дъжд.

Душата ми пречиства-

от пясъчност и от лъжа.

И ражда обич чиста.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me