uFeel.me
Бичът е в теб и мен
Автор: nevermind,  26 октомври 2009 г. в 01:29 ч.
прочити: 194
Съдби хиляди уникални –
бедни и богати неразбрани
вървят по улиците кални
на душевните тегла и рани.

Искат да вървят в редици
напред по хлъзгава пътека.
Всред тях хора със камшици
се борят за доброто на човека.

Камшикът на всеки се предава
и болката предишна забравил
правосъдие притежателя раздава –
от бичуване нали се е избавил?

Бичът е в теб и мен и всички нас.
Бичуваме се до насита,
а роптаем до последния си час
и търсим истината - грозна, неразкрита...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me