uFeel.me
Безумний
Автор: Andromaha,  13 септември 2010 г. в 20:46 ч.
прочити: 724
И какво че ти плачеш, че душата ти стене,
не признаваш разпятия, но си все на колене.
Имаш пътища много, ала все са безпътни...
на кого ли му дреме, че изгнива плътта ти,
че дълбоките ровове си изровил със пръсти,
че си търсил прозрение, а си губил ума си,
че до кокал забил си във себе си шпорите
и прегризал въжетата искаш време за полети,
че в пиянските нощи си надлъгвал съдбата,
за да спре да те тъпче и че искаш разплата!
Че откакто се помниш все за нещо и плащаш,
все за нещо си длъжен, все за гърло те хваща
и накрая оголен и премазан от блъскане
ще полегнеш смирено, но ще виеш до пръсване.
Обърни се и взимай, стига дава на псето,
не живей до поискване, ти раздавай тестето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me