uFeel.me
Безумие
Автор: galenavyrbeva,  9 октомври 2011 г. в 18:34 ч.
прочити: 163

Безумие

 

Ще спре ли часовникът

безумното бързане?

Ще изгуби ли

бесният пулс на минутите?

Въоръжен с две магически

пръчици, свързани,

а дните- с бързоходни

обувки обути!

Бърза светът

в паралелната истина.

Превърнал секундите

в божий олтар.

Всяка свръхсила

приема за мисия.

Да служи на времето-

нейн господар.

И няма да спре

този стон на мълчание.

За частица живот

от безумното бързане.

Напред ще поеме

в хронично желание,

със пропаст от болки

мечтите са свързани.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me