uFeel.me
Безсънно
Автор: feia,  2 април 2011 г. в 08:35 ч.
прочити: 317
Спусне ли се тайнствен здрачът,
властна - грабва ме нощта.
А душата тихо плаче
за изгубени неща -
за помръкнали надежди
и несбъднати мечти.
Чезне перлената нежност,
а животът си лети...
Пак разпъват ме въпроси
и не мога да заспя.
Болката в душата нося.

... И се ражда песента...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me