uFeel.me
Безгрешни
Автор: vesselin,  17 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 3368
Кажете ми какво е да обичаш,
когато си с безчувствена душа
и даже Бог да не почиташ,
а камо ли живота и смъртта?

Във всеки умен себе си да виждаш
и сам да си си пътеводна светлина,
щом сбъркаш, своя брат да заобиждаш,
не чувствайки дори за миг вина.

Стрелките другите да състаряват,
завиждайки на твоята съдба,
че нямаш нужда да те притежават
във името на лична свобода.

Когато някой е затънал в тиня,
ръка със лекота да му дадеш,
а щом той види в теб светия,
да го забравиш като стара вещ.

Безгрешните, къде сте, моля?
Милиони искат да са като вас,
да плюят казвайки, че спорят,
а после да се смеят с глас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me