uFeel.me
Без заглавие
Автор: Slava56,  30 май 2012 г. в 19:32 ч.
прочити: 447
Толкова отдавна
не съм писала стихове...

Защо?
Нима съм престанала вече
да виждам,
да чувам,
да чувствам?
Какво не е същото?
И след земетръсите
небето е синьо.
Бял пух
от крилете на ангели
рисува в простора
причудливи картини.
Вятърът тъничко
свири в комините
(оцелелите),
а друг негов събрат
(ах, какъв прелъстител!)
танцува с разлистени клони,
краде аромат от липите
и го пръска
над сънния град.

Жива съм.
23.05.2012г.

Бог да ни пази!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me