uFeel.me
Без въпроси
Автор: tanq_mezeva,  18 юли 2012 г. в 01:56 ч.
прочити: 641
Мълчание, обвито в тишина,
и сто въпроса тръпнещи във него -
защо, какво, с кого, къде, кога...
решетъчно сковали са сърцето.

Как искам да изтръгна катинара,
вратата да отворя с рязък шум
и всички тях във бездната да пратя,
така че да не идват и на сън.

Не са ми нужни. Те са непотребни,
щом неми са, обгърнати в мъгла,
щом мислите след тях, така враждебно,
обсебили са моята душа.

Копнея без въпроси да живея,
повярвала във истина една,
че питаме ли, значи не умеем
да чуваме гласа на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me