uFeel.me
Без цветове
Автор: pavli,  26 юни 2013 г. в 16:34 ч.
прочити: 1243

 

Неуверени мисли...
Увисват въпросите...
Тишината тегне
от неловкост и очакване...
Голямата мечка от нощното небе
дебне с хищна усмивка...
Няма цветове...
И е без значение земното притегляне...
Пространствата ме поглъщат...
Търся се.

 

                      © Павлина Петрова

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me