uFeel.me
Без теб...
Автор: pavli,  14 септември 2009 г. в 21:44 ч.
прочити: 2265
Радвам се на най-красивата мечта...
Опълчвам се срещу най-големия страх...
Предизвиквам най-дръзката представа...
Храня най-страстното чувство...
Улавям най-вълшебния шепот...
Намирам най-нежното цвете...
Но какво е всичко без теб?!
Търся те! Теб, Любов...   

                                      © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me