uFeel.me
Без теб
Автор: emili85,  13 юли 2009 г. в 23:05 ч.
прочити: 191

Без теб е празна стаята!
Без теб по-смълчана е нашта къщурка!
Без теб по-самотни са сърцата ни!
Без теб по-дълги и сиви са дните ни!
Без теб животът ни изглежда променен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me