uFeel.me
Без молитви!
Автор: tarapo,  4 август 2011 г. в 14:12 ч.
прочити: 292

*****


 


Не бива да хленчим на Господ за... услугите,


ако той наистина съществува,


то Той е в нещата, които правим за другите...


 


*****

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me