uFeel.me
Белязана с 13
Автор: pavli,  27 юли 2009 г. в 08:29 ч.
прочити: 2246
Фатално. Не!
Благодаря.
С първа глътка
вдъхвам обич.
И потеглям.
Срещу.
Срещу вятъра...
и позата.
Срещу лицемерието...
и лъжата.
Срещу подлостта...
и фалша.
Срещу грубостта...
и тревогата.
Бягам...
от съмнителните удоволствия.
Изпитанията строги
шармантно приветствам.
Падам, спирам...
(да се отказвам - не мисля!)
Продължавам...
Празнувам живота си.
Целуната от времето.

                     © Павлина Петрова


***
родена съм на 13.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me