uFeel.me
Бъди
Автор: pepo..sky,  10 май 2009 г. в 14:24 ч.
прочити: 291
    
………………………
        Затвори очи
Пожелай си, помечтай си
Привличай доброта
Спомените са отминало
Бъдещето е сега
……………………
        Леко усмихни се
С мислите играй си
Не позволявай да те победят
На хората усмихвай се
Сам изваяй си денят
……………………………….........
        Отвори сърцето
Тананикай, пей си
Позволи на слънцето да те огрее
На вятърът да те погали
Зареди се с красота
…………………….
        Събери ръце
Кратко помоли се
Милиони имат нужда от това
В ангелче превърни се
Със стрела на любовта
……………………………….........
         Затвори очи
Пожелай си, помечтай си
Любов да има по света
……………………………….........

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me