uFeel.me
БЯЛА ГЪЛЪБИЦА
Автор: yuliya2006,  8 април 2013 г. в 22:09 ч.
прочити: 299

Бяла  гълъбица на прозореца ми кацна
и запя, заля ме с любов.
Бяла гълъбица, душа неземна,
запя ми за полет в синьото небе.

Бяла гълъбица на прозореца ми кацна
и запя ми за доверие, вярност и така...
С очи от обич ме обгърна 
и  всичко в мен застена от любов.

Бяла гълъбица на прозореца ми кацна,
чиста, белоснежна красота.
И сякаш бог ангелче изпрати
и всичко бе танц...танц от любов.

19.08.2012
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me