uFeel.me
БЛАГОВЕЩЕНИЕ
Автор: Gambrinus,  25 март 2010 г. в 15:13 ч.
прочити: 282

БЛАГОВЕЩЕНИЕ

 

В двадесет и петият Мартенски ден 

Преди тридесет и две летá

Майчица една

Блага вест получи.

 

Тъй Господ отреди

В градът на талантливите поети

Син първороден й дари

И двама ги благослови!

 

Čtvrtek, 25. března 2010.

Hradčany.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me