uFeel.me
БИТИЕ
Автор: Memento,  17 януари 2013 г. в 17:29 ч.
прочити: 210

Страст.


Мечти, илюзии и спомени.


Призраци безмилостни, преследвани


от миналото...


Алчност за живот –


човешко битие.  


Зад вярата във всяко светло бъдеще,


прозира страх.  


Истинска любов:


любов към всеки твой сегашен миг.           


Смърт:


никой жив не може наистина да


осъзнае тази тишина...  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me