uFeel.me
БЕЗУСЛОВНИ ДОЗИ
Автор: AMAZING,  26 юни 2011 г. в 00:55 ч.
прочити: 272
Изтича през сълзи,
завесата дебела.
Погледът мълчи
прозиращ през дантела.

Топи се в състрадание
стара болка и омраза.
Възкръсва ново знание,
топи последна метастаза.

Извира пролет от сърцето,
лотос нежен се разтваря.
усмивка блага на лицето,
като зорница лекичко изгрява.

Изпълва се пространството
с нектар от сладки рози.
Дошло Е вече царството
на любовта във безусловни дози!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me