uFeel.me
БЕЗУМСТВО!
Автор: Liliyanaandreeva,  27 юли 2011 г. в 08:27 ч.
прочити: 187

Безумие ще е ако се родя

сред безумците сегашни,

по-добре със сняг да напоя

земята и друмищата прашни!...

 

Безумно е деца да раждам

сред безумните създания

на управниците да угаждам,

грабещи с терор и изтезания!...

 

Безумно е да съм робиня

и деца в робство да оставя,

сред тъмни сенки в пустиня

добро и обич да забравя!...


Безумните чуждопоклонници

на идоли от пирамидите до Мека,

направиха хората безродници,

скопиха човещината у човека!

 

Безумието как ли да го спра

само с две ръце и малък стих?

Не искам безславно да умра,

искам гръмко да извикам: Безумието победих!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me