uFeel.me
БЕЗЦВЕТНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ
Автор: Kelly01,  1 юли 2009 г. в 08:40 ч.
прочити: 841

Тишина... и капка белота,
светлината, отразява битието,
безкомпромисност във пустота,
гръмотевично, крещи във мен детето.


Тишина... и морска синева,
изгрева, той свири на пиано,
непочувствана, но вдишала мига,
плачещи очи... лице огряно.


Тишина... и нещо там пищи,
скрито надълбоко... като яма,
зреещи... измами и лъжи,
крайните безкрайности са рана.


И се чувам... как мълча в нощта,
и намирам... във съня утеха,
вън фалшива... стръвна "чистота",
ме нахапва... омърсена дреха.


Омърсена... от идеи без идеал,
пожелания... на бягащи молитви,
църкви стенещи... замеряни със кал,
"религиозни" сцени... липсващи артисти.


1.07.2009год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me