uFeel.me
БЕЗ...
Автор: svetlin,  26 април 2013 г. в 08:11 ч.
прочити: 260
Бягам от черния ден,
без мисъл за себе си.
Оставам там някъде сам
в празнотата на времето.

Измъчен от тежкия ден,
оставил във себе си детското.
Разперил крила,
във устрем да избягам от черния ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me