uFeel.me
БЕЗ ПРАВИЛА!
Автор: fenix,  14 юли 2011 г. в 18:21 ч.
прочити: 382
Затворени страници, бяла картина,
събития отминали с болка една...
Животът лети, безвъзвратно премина,
оставяйки вкус на цигара с трева!

Нещастия, радости, низ перипетии,
животът пак своята черга тъче...
Борба за надмощие, вечните сметки,
комплекси и злоба, животът тече!

Любови, сподавени вопли, безсилие,
безизразни думи, нелепи дела...
бездарни стремежи без капка усилие,
проклет егоизъм, на кило... суета!

Животът тече, предрасъдъци влачи,
сервира ни всичко с висока цена...
За въздух се борим със нокти обаче,
гърдите ни стискат безчестни дела!

Вървим или пъплим, летим нависоко,
не спираме, устремно гоним целта.
Безстрашно нагазваме все надълбоко,
животът борба е... без правила!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me