uFeel.me
БЕДРА И РОЗИ
Автор: idan,  2 август 2011 г. в 19:21 ч.
прочити: 344



Компас от рози,


чувство за близост,


погледи допряха,


в усмивка се разляха.


Изтрито червило,


дълги бедра,


пръски  светлина


като блян,


като среща щастлива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me