uFeel.me
БАЛАДИЧНА ЕПИТАФИЯ
Автор: mt46,  11 август 2011 г. в 17:10 ч.
прочити: 293
Когато се изтръгна
ог гробния си сън,
бих написал
върху плочата надгробна
последния си стих...

Дано не видя там
грабливи птици,
нито сенките зловещи
на хиени хищни...

Животът няма
да усети липсата ми...
Ще го видя долу -
все така уверено да крачи...
И може би
за мене ще тъгуват
единствено
любимите ми папагалчета...

Марин Тачков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me