uFeel.me
Аз вярвам във добрите намерения
Автор: vesselin,  5 октомври 2010 г. в 18:03 ч.
прочити: 456
Аз вярвам във добрите намерения
във правото да бъдеш мил със друг,
тъй както и, че моите прозрения
ще бъдат днес, тъй както утре тук.

Аз вярвам във усмивката на хората,
във силата на чистите сърца,
които не съзират в нищо злобата
дори когато страдат от това.

Аз вярвам във вълшебството на думите
във силата да бъдеш светлина
за многото изгубени по друмите
измамени деца от старостта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me