uFeel.me
Аз чувствам силата си
Автор: oriola,  3 юли 2011 г. в 10:28 ч.
прочити: 324


 

Аз чувствам силата си, бликнала победно
из мойте съкровени глъбини
и чувам вече призивната песен
на мъдрите Далечни Твърдини.

Очите ми не спират в хоризонта,
не ги оттласква краят на света:
приучени са вече на мащаби,
по мярка на сърцето и духа.

Врага надвивам с мисъл добротворна
и никога със гняв или със жлъч.
Наместо да отричам и осъждам,
отпращам опрощаващия лъч.

Научих се
Твореца да съзирам
дори в несретника, потънал в тъмнина,
защото знам, че скрита надълбоко
и в него грее Божата искра.

За силата, избликнала отвътре,
признателност душата ми пои.
Аз знам Кому дълбок поклон да сторя
за моите щастливи бъднини.


                                                                                             25.ХІ.2000 год.


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me