uFeel.me
Аз Съм Този в Който Съм
Автор: Andromaha,  2 ноември 2012 г. в 17:32 ч.
прочити: 562
Като камъче в детска обувка,
като трънче в протегната длан.
Все по криви пътеки препускам,
даже конят не е оседлан.

Вдигам вятъра, правя торнадо
и връхлитам скали със дъжда,
сто морета възправям в цунами
и със птичия крясък кръжа.

После бавно се спускам със залеза,
за да блесна във пълна луна,
с вълча песен изтръгвам съзнания
и кошмари със вино поя.

И притхвам понякога сгушена
под крилете на гладно врабче
или зъзна в душите на сушина,
дето даже сълза не тече.

Нямам име, зоват ме безименна,
а понякога Бог или звяр...
Всички пътища аз съм преминала...
и съм болест, но също и цяр!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me