uFeel.me
Автограф от последния снежен човек
Автор: yotovava,  20 март 2011 г. в 17:07 ч.
прочити: 219
Снегът във онзи двор е девствен
и по безкрайно бялата му кожа
дори врабецът не е отпечатал
късопръстите си крачки.

Презрели мушмули се ронят.
Настръхнало, дървото трака с клони
и подир неразумните си рожби
търкулва сняг, наместо погледи.

Но тази сутрин в синята безмълвност
от студ ли портата изпука?
И кой със кривия си почерк
написа - Аз живеех тука!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me