uFeel.me
Алкохолни пари
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 405
Тухла в стената-
още един от онези безметежни моменти,
съграждащи душата-
преграда от елементи
на воля от безумие,гърчещо телата...
Чела, вратове, обляни от пот,
дълги крака, похот от погледи, скот...
Едни тухли в стената Трезор-
елементи на съзнание?-зор
И едно настоятелно, питащо искане,
едно нежелание,
погълнато от безумно притискане,
една жива, съскаща страст
в ракията бисерна-
безгравитационната част
на едно спокойствие
от вендета на спомен
от безметежни моменти
от тухли в стената
като елементи
на душа,
изгаряща в мълчание
и отчаяние
от този надраскан сонет
върху тухли- страдание
издигнали стената пред
алкохолизиран поет.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me