uFeel.me
Акорди по пълнолуние
Автор: pavli,  18 юни 2009 г. в 21:42 ч.
прочити: 2239
Отломки от душата ми простенват...
Със овъглени мисли пиша върху тях...
И ветрове ранени ги поемат,
за да достигнат своя верен бряг...

Търкулва се сърцето ми самотно,
а времето го гони по петите...
Нарамило товара си безропотно,
то бърза да се срещне със мечтите!

                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me