uFeel.me
Ако трябва да избирам
Автор: pavli,  23 юли 2009 г. в 07:39 ч.
прочити: 2209
Ако трябва да избирам съмнение или...
                       Избирам вяра.

Ако трябва да избирам спокойствие или...
                       Избирам действие.


Ако трябва да избирам зима или...
                       Избирам лято.

Ако трябва да избирам чадър или...
                       Избирам дъжда.

Ако трябва да избирам сълза или...
                       Избирам усмивка.

Ако трябва да избирам теб или...
                        Няма или... избирам теб.
 



                                                     © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me