uFeel.me
Афоризми
Автор: Gigitu,  1 юни 2012 г. в 13:49 ч.
прочити: 425

\"Времето ще заличи следите\".
Добре познатото клише.
Само не зная кого да попитам
колко това време ще е?

\"Следвай гласа на сърцето си\". 
Силно! И така поетично.
Аз го разбирам лично за себе си
като \"Спасявай се по единично\".

\"Оцеляват само силните\"!
Естествен подбор на природата.
Ако си попаднал сред наивните
\"Жална ти майка\" са казали хората.

\"И сам войнът е войн\"- ще оцелее! 
Боен вик \"Ура\" до безразсъдство.
 Афоризми в главата ми. Ще полудея! 
Лягам си, че стана късно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me