uFeel.me
AZ I MOQT STIH
Автор: galenavyrbeva,  15 октомври 2011 г. в 10:09 ч.
прочити: 176

Аз и моят стих

 

Задушавам те в стоманени прегръдки

от черен тон, роден във пустота.

Думите изгубват своите стъпки,

обгърнати в парчета тъмнина.

 

В безсолен ручей плъзга се стиха ми,

заглушаван от раздиращия вик.

Как искам да изключа в миг света си,

за да скоча в най- пленяващия миг.

 

А мръсното стъкло на сивотата

да изтрия с порив в огнения стих.

В битието ми да грейне светлината.

Колко много обич в словото открих!

 

Думите отровени ще стенат,

мастилото ще гасне под ребрата им.

Всеки път щом черна четка взема,

ще знам, че в моя  ритъм е вината ми.

 

30.09.11г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me